Afscheid van een way of life

Keuzes maken betekent beslissingen nemen en deze viel ons zwaar.

Na jaren trouwe dienst en vele prachtige reizen was de tijd gekomen om afscheid van onze caravan te nemen. Het was niet alleen een afscheid van een mooie wagen maar, ook een afscheid van een manier van vakantie vieren die niet meer terug zou komen. We hebben er vertrouwen in dat vakanties met een boot ons net zo veel plezier gaan opleveren maar, met pijn in het hart nemen we afscheid. Heel wat kilomers zijn afgelegd. Nooit hebben we lang op een plekje gestaan. Daar waren we mee gestopt toen de kinderen niet meer mee gingen. Heel veel landen bezocht, fantastische mensen ontmoet en zo veel van de natuur in de landen gezien. Gelukkig hebben we daar nog vele foto's van.

Met een boot willen we hetzelfde gaan doen. Blijven als het je bevalt en je nog niet uitgekeken bent in de omgeving en anders verder trekken. Alleen zullen we dan rekening moeten gaan houden met windkracht en richting.

Onder staat Marry naast haar auto net voordat we de caravan weg gaan brengen. Hij gaat de verkoop in en zal in een showroom gezet worden. Hij was binnen 1 weekend verkocht. Moge de nieuwe eigenaar er net zo veel plezier van hebben als wij gehad hebben.

 P5300198